Язък!
В тоз парламентарен
пехливанлък-
толкова жалък!,
да се боричкат
депутатите ни безлични,
хич не престават.
Пребиват се и, силом макар,
за нов рунд се възправят,
уж все по-загрижени,
уж все по-съклет
за своите разбунени ближни,
за народния просперитет.
Единствено Държавата ни,
без хал останала,
по гръб тръшка се
и да пъшка неспира-
тотално туширана.
© Вълчо Шукерски Все права защищены