Луната е лимонов резен,
а хълмът е парче от диня.
Звездите са кристална захар,
нощта е хрупкава и синя.
Очите ти са две къпинки,
устата ягодка е цяла.
Щастливо пърхат две трапчинки.
Ти... как си оцеляла?
Ще те изпапкам до последна хапка.
Опитвам. Мммм... невероятно сладка!
© Георги Стоянов Все права защищены
Ами нали почти не стъпвам в прозата... 😊
Някой да ме накаже... 😀😀😀
Сенд? 😋