Не искам да съм в твоя свят
Не искам да си в моя свят
Искам да се сблъскат световете ни и да родят вселена
с хиляди галактики живот
С десет млечни пътя
и три слънца въртящи се в синхрон
Да бъдат винаги обстрелвани със звездна пепел и погълнати
с мащабите на черна дупка от любов
© Илияна Димова Все права защищены