9 янв. 2016 г., 20:51

Дете 2 

  Поэзия » Любовная
301 0 0

От слънчеви лъчи обвита,

грее тя във зимен ден.

И като птичка отлита,

нявга ободрила мен.

 

И в зимна тъга

капе от очи роса,

че не ще я видя пак,

че мечтата ми е вехнещ мак.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??