Мъничко дете с нежно детско лице,
с невинни детски очи,
отправени към небесни мечти.
Лицето нежно и красиво,
кожата топла и гладка искри.
В прегръдката си своя ще те взема
и нежно ще залюлея ще пея нежна песен.
Спи ми, спи, детенце, мама е при теб,
в трудните моменти аз ще съм с теб.
Очите нежно ще целувам, тези мънички
звездички, които осветяват моя живот.
© СИЛВИЯ ПЕТРОВА Все права защищены
Но пък има много нежни майчински чувства!