ДЕТЕ
Отивам си, загледана в безкрая...
Далеч зад мен е всяка суета!
Не знам дали ще ме приемат в рая,
но знам, че с болка пълен е света!
Разплакани надежди ме изпращат,
с избодени от взиране очи...
Но никога не може да е страшно,
додето пазя спомен от мечти!
Приятели, аз всъщност не тъгувам,
защото съм дете, а не жена.
Детето в мене - то не се преструва,
а ви дарява с мир и светлина!
© Христина Радомирова Все права защищены