Казваш ти по детски мисля, моят свят е детски,
решавам всеки мой проблем много лесно с музика и песни.
Всяка моя мисъл превръщам в изречение,
съпроводено с простичко решение.
Защо ли искаш много да говоря
думи празни без дела,
толкова ли много искаш да призная,
толкова ли много искаш да сгреша.
Детското в мен живее и не иска да се спре.
Думички за тебе винаги ще лее,
а аз ще те обичам от сърце.
© Теодора Делиева Все права защищены