2 дек. 2007 г., 21:32

Дете съм 

  Поэзия
634 0 2

Дете съм на тъмнината,

живея в пуста стая, наречена душа!

Дете съм и на светлината,

блестя като слънце, и огрявам твоята съдба!

 

Дете съм на самотата,

в мен живее тя – черна, някак тъмна!

Дете съм и на любовта,

докосвам и възпламенявам мъжките сърца!

 

Дете съм на времето,

то за мен е вратата към света!

Дете съм и на бремето,

нося в мен една единствена мечта!

 

Дете -  щастливо съм!

Докосна ли нещо, превръщам го в реалност!

Мислиш си, че сънуваш,

но повярвай - това е чистата истина една!

© Усмивка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • И моята душица е пуста стая и самотата ми е черна,но си ги обичам такиваХубавото при теб е,че накрая казващ,че си щастливо дете!Поздрави!!!
  • Дете си - прекрасно дете!
    Запази завинаги детето в себе си,
    когато пораснеш... С много обич.
Предложения
: ??:??