Детето в мен
внезапно се събуди
- приспано бе
от приказни лъжи.
Детето в мен
си спомни как се ходи -
парализирано бе
в кома да лежи…
Детето в мен
отново проговори –
по детски грешно
думите мълви…
Детето в мен
започна да пораства –
превръщайки
желания в мечти…
Детето в мен
по детски се учуди –
разбрало, че и
от думите боли…
Детето в мен
завинаги прокуди
далеч от себе си
приятели „добри”…
Детето в мен
за първи път се влюби –
осъзнало самотата
как тежи…
Детето в мен
започна да обича –
обичайки, в
жена се прероди!
© Даниела Ганчева Все права защищены