А времето в косите ми е спряло,
лукаво във очите ми се вглежда.
И чуди се защо съм посребряла,
и пита ме дали съм помъдряла.
А аз преструвам се, че го не чувам.
И не желая в мен часовника да спира.
И във сърцето си все още пазя
детето в мен, което там... заварих.
© Нели Все права защищены