Аз рисувам небе. То ще гали очите ти.
Тъй във теб ще плете. Полет на птицата-скитница.
Ти си само дете. И сънуваш си мислите.
Нежно пърхаш с криле. Щом в душата ти чисто е.
Тебе нося в сърце. Как те пазя във тъмното.
Смях във детско лице. Виж, с усмивката съмна се...
© Аз Все права защищены
Поздравление за хубавата творба!