21 апр. 2011 г., 23:22

Детските герои 

  Поэзия » Юмористическая
979 0 2

Мики Маус е детска мечта,
то е прекрасна приказка.
Заедно с Мини под ръка,
той се бори за света.

Гуфи е глупака,
спящ в една барака,
 но ако Маус е в беда,
Гуфи ще му подаде ръка.

Скруч парите си обича,
но че ги има той отрича,
малките знаят за това
и се шегуват за беда.

Доналд Дък е откривател,
той е голям изобретател,
помага на всички деца
да опознават света...

© Николай Бунев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??