Назад във времето се върнах.
Ухаещо на липи и на смокини!
И чувам гласа си детски
и босите си тупкащи крачета.
И виждам слънчеви лъчи,
през листата на дърветата.
И люлеят се ярки звездите
над моето детско море.
Ах, как искам времето назад
да върна!
И в моят безметежен детски свят,
отново да потъна!
© Линна-Виделина Все права защищены