Такава ме искаш, каквато съм всъщност.
Свободна от всичко и смела до дръзкост.
Сама, уязвима и с всички пороци,
но чиста, измита в небесни потоци.
Грешаща, горчива, така своенравна,
до бяло гореща, до ледено хладна,
но честна пред Тебе, не криеща нищо.
Не си сложил в мене ни капка излишно.
За земните нрави не съм подходяща,
така ме направи - небесно изящна.
Дилема постави пред своята Дева:
Сама да избира, Лилит или Ева.
© любимка Все права защищены