Казват за НЕЯ, не е чувство моментно -
златна смешинка от очите наднича,
струи от душата любов перманентна
и ручеи радост от нея изтичат.
Казват, че тя е невярна, коварна -
неусетно опива като вино червено.
Вълшебство и тайна - биле омайно,
и нищо за нея не билó забранено.
Любовта, казват, че билá нелечима
болест и вирус, дори диагноза.
Как искам във всеки от нас да я има...
Застрашени да бъдем от тази "угроза".
© Валка Все права защищены