За първи път заплаках от любов.
Със сигурност е вече и последен.
Не съм на старта. Знаеш, мой Живот.
- Красиво е. И точно е навреме.
За първи път улучи ме стрела.
А болката след нея беше дива.
- Жадуван дъжд над тебе заваля...
И тихо се прекръствам да не спира.
Тъй горда съм. Ти знаеш, скъп Живот.
- Знам. Никога не чакаш милостиня.
И не от болка. Плаках от любов.
За първи път разбрах защо те имам...
© Людмила Билярска Все права защищены
---------
Непременно ще предам поздравите, скъпа Мариола! Изпращам ти своите слънчеви поздрави и благодарности за хубавите думи!
---------
Здравей, Ели! Едва сега научавам, че сме само на 2 хиляди мили разстояние една от друга Това е чудесно!
В момента прекосявам Джорджия. Тук е пролетно и красиво.
Благодаря ти за слънчевия лъч от Калифорния!
Разбира се, че любовта е смисълът на живота. Без нея - той не струва и пукната пара! Споделена или не - тя е едно прекрасно изживяване.
Прегръдка за теб, Ели!
--------------
Да, красиво е на всяка възраст, мила Галя! Радвам се, че си тук! Слънчеви поздрави!