Диалог
Я. П.
- Как си? -
Не искам да те питам.
Всички ти задават такива въпроси.
А, аз те обичам
и единствен, който любовта ти проси.
Б. Ц.
- Добре съм. - ще кажа на глас,
наум ще заплача тъй тихо.
Това, което изгря между нас
спомени отдавна скриха...
Я.П.
- Щом си добре и аз съм така
дай поне да ти стисна ръката.
Дали ще те видя, о, не знам,
но в сърцето ми от теб е следата.
Б.Ц.
- Следите времето не скрива
и помнят нощите красиви тайни.
За кратко някой си отива,
за дълго друг е миг омаен.
Явор Перфанов / Бадемов Цвят
© Явор Перфанов Все права защищены