Диалог с никого
Таз вечер бързо ти си тръгна -
екранът тъжно в мен блести.
Защо съм логната в канала,
щом там не си и ти?
Hello! How are you?
Hi!
Zdravei!
Какво да отговоря аз на всички?
Бавно пиша:
Not today,
вие всички сте ми безразлични.
Любов чрез битове, байтове и цифри...
А ние къде сме? Във програмите?
Къде аз виждам твоите мисли?
Затварям IRC-то и каналите.
P.S.: Моля, да се има предвид, че това е писано още през 2004, та ако има неточности или архаични програмни средства за комуникация, да бъда извинена. :) Лили, happy? :P
© Мирела Шопова Все права защищены