19 дек. 2019 г., 21:59

Диета ли? 

  Поэзия » Юмористическая
773 3 17

От проклетата диета,
вече в тъмнината светя.
Ядох риби, ядох раци,
поболях се от мераци.
Дядо Коледа и Мраз,
с вик избягаха от нас,
не получих даже фиба,
люспи и хриле от риба,
и на сън ги виждам вече,
от модел съм тъй далече...
Докато с шублер меря си филийката,
съпругът ми забягна...Със комшийката...
 

© Надежда Ангелова Все права защищены

Не искам вече да пия,
не искам вече да ям,
че бутът ми вече е станал
донор за еко салам.
От утре фиданка ще стана, ...
  512 
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??