Откакто спрях цигарите да пуша
и почнах диетичната храна,
премахнах бързо тлъстата си гуша
и спя сега на всякоя страна.
Отказах всички твърди питиета
и минах вече само на боза.
Прочетох някъде една диета –
да пия често мляко от коза.
Запретнах аз ръкавите до лактите
и взех се вече здраво във ръце.
И разполагам днес със много факти
за здравето на мъжкото сърце.
Откакто спрях цигарите да пуша
и почнах диетичната храна,
душата – кротка – вече мене слуша
и твърдо е на моята страна.
© Никола Апостолов Все права защищены
Желая ви хубава и спорна седмица! Поздрави от мен1