15 сент. 2007 г., 21:21

Дихание или... 

  Поэзия
722 0 12
Виж ме в сънищата си,
потърси ме в лицата на другите,
почувствай топлината ми в чужда прегръдка,
прочети мислите ми в главата си...
А когато решиш, че ме познаваш,
попитай сам себе си:
- Искаш ли това да съм аз?
- Искаш ли да съм до теб?..
Поне за миг,
миг, дълъг колкото
дълбока въздишка...

© Някоя Непозната Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??