Дилема страшна бори ни в съня -
да тръгнем ние или да останем,
осиротели чувствата кънтят
като във стара лента - филм от лани.
Да бъдем ние или някой друг? -
забравили за малката надежда,
че ще сме все по-силни всеки път,
когато в любовта оглеждаме се.
И после тихо да се приютим
във градската бърлога до паважа
и да опитаме да си простим,
че там, на моста, сме се смели даже...
/18.08.2010г./
© Агапея Полис Все права защищены
Галя, Благодаря и на теб! Заповядай пак!