Объркана, във мисли се препъвам,
от колебания не мога да заспя,
как смело вчера с тебе се сбогувах
и колко слаба съм сама да продължа.
И моля се на Бог да ми помогне,
най-правилния път да избера,
не искам повече любов греховна.
Любов ли е, когато не греша?
© Ивон Все права защищены