Дилема
Папурчето ми, сладкото,
разлюти съ виднъж,
защото аз поглеждах баткото
отсреща на първия етаж.
Ама как да го не гледам
и да му съ радвам аз –
той един висок и снажен,
баш по моя мяра мъж!
На преценка аз поставих
туй - дaли ще мога и кога
на тоз балкон без стълба
по-скоро да съ добера
и най-накрая аз да разбера
чуждия папур ли да си присадя,
или да си го оставя тоз,
познатия на мойта будала.
© Нежност Все права защищены