26 нояб. 2015 г., 21:46

Директиви 

  Поэзия
319 1 1

Празни думи,

прибързани, лъжливи

мóливчета, гуми

изтрили директиви.

 

Единствено със смисъл

е същност със значение.

Когато в думи няма мисъл,

останалото си е без значение.

 

Е.И.

© Елена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??