Дишай! Издишай! Бавно, дълбоко!
Дишай! Знай, всичко минава!
Дишай! Издишай! Няма "не мога!"
Ще си простиш, ще забравиш!
Как я направи грешната крачка
и се подхлъзна жестоко.
Бедната ти, сърцето си смачка!
С удар научи урока!
Колко ли трябва да си наивна,
че да останеш с човека,
който посяга с вик агресивен
и те изтрива полека.
Вярваш му много - той те обича
и затова те тормози.
Ти му прощаваш, ти го обичаш -
търсиш си просто предлози.
Дишай! Издишай! Бавно, дълбоко!
Дишай, ще се оправиш!
Дишай, момиче! Дишай, за бога!
Дишай! Недей се предава!
© Nina Sarieva Все права защищены