21 июл. 2017 г., 23:52

Дишам... 

  Поэзия » Любовная, Свободный стих
795 1 2

 

 

Обичам това влюбено чувство

като луната, която обича морето,

като морето, което обича душата ти,

като земята, която обича стъпките ти,

като въздуха чист, който те изпълва 

само с допир, ласка, целувка

където диша моята прегръдка...

© Небе Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??