Едно влажно тяло
настръхва...
за мъжки ласки.
Едни нежни пръсти,
небрежно
милват зърна...
Едни хищни нокти
раздират...
страсти в плътта.
Един тих стон
пронизва дълбоко...
Един пъргав език
рисува сладост...
и
бавно
потъва
в разкош...
Едно влажно тяло
умира в копнеж...
тази нощ.
© ДМ Все права защищены