Повярвай ми,
не можеш ти да ме опитомиш,
единствено пред Бога се прекланям...
Поканих те,
не искаш с мене да летиш,
но знай,
на никого крилата си не давам...
Ти искаше от мен
да бъда най-покорна и послушна,
в саксията домашна да стоя,
но чуй ме,
аз съм диво полско цвете
и вирея само в горските поля ...
© Свещен Огън Все права защищены