ДЖАЗ ПО ЖЕЛАНИЕ
Когато вечерта прониква
под лошо уплътнената врата
и няма вече друго, освен
кълбо от образи,
които избледняват,
а телевизорът показва само две
зелени цифри
и чаят е почти изстинал, но сладни,
часовникът тиктака уморено,
докато радиото тихо свири джаз
по нечие желание…
Тогава, да, точно тогава…
© Наследник на Куфара Все права защищены