Добър вечер, приятелю стар.
(от приятелства вече ми писна)
Ще споделяме мръсния бар
и ще лъжем, че пак сме на чисто.
Както винаги! Както преди!
Добър вечер на лошата вечер.
Алкохолът ужасно вреди,
както твоите думи за вечност.
Е, наздраве за теб и за нас!
Е , наздраве за теб! И за другата!
Ще се лъжем, че нямахме шанс.
Ще се лъжем и ще се сбогуваме.
Както винаги! Както преди!
Ще си тръгнеш обиден и нервен.
Ще мирише на водка и дим.
Добър вечер, приятелю верен!
Да играем ли нещо, кажи?
Нямам карти, а барманът тръгва.
Да играем ли пак на лъжи?
Ще ме биеш, дори да съм първа.
Както винаги! С теб е така!
Ще загубя, дори да спечеля.
Добър вечер, подай ми ръка.
И наздраве за теб. И за нея.
© Деница Гарелова Все права защищены
Стихът свършваше по друг начин, който повече би ви допаднал, ама аз го промених в последствие. Ето така :
Както винаги! Както преди!
Ще загубя, дори да спечеля.
Камък нося във мойте гърди.
Ще го хвърля по теб. И по нея.
😊