Чаша мляко, три бисквитки,
ароматът на кафе,
две усмивки, дълги плитки
и очи като море.
Розов изгрев, хладна тръпка,
глътка въздух и любов.
Птича песен, лека стъпка,
и за полет съм готов.
Тананикащо започвам
и говоря на жаргон.
Някак свежо те обичам.
Любовта не е нагон.
Тя е нещото, което
във очите ти блести.
Разкопчавам деколтето...
Нека Бог да ми прости.
© Георги Стоянов Все права защищены
си мислиш явно за любов...
Но в главата ми е неприлично,
а ти за туй не си готов... 😋
...
...
Ще чакам пролетта, за да прочета еротичния ти стих...
Когато се боричкат птичките и пчеличките... 😀