На времето в объркания ход
изплуват много истини горчиви:
кой е човек и кой - човекоскот
със замисли невероятно диви.
Накрая идва пълна яснота,
за жалост - жертвите не се завръщат.
И не за пръв път случва се в света
човечеството да е в нова къща,
строена - над пометени земи,
дето не им се помнят цветовете,
и хората, останали сами,
дано не търсят дом в друга планета.
Аделина Колева
© Аделина Колева Все права защищены