Чисто е. Светло е.
Всичко пред нас.
Смисълът. Има го.
Профил. Анфас.
Спира миг. И за миг
сме аз и ти. Насаме.
В този свят...
Чувствам. Което и ти.
Пулсът ти. Пулсът ми.
В потната длан. Сякаш
преплувахме цял океан.
Истински. Искрени.
Сладост в солта. Срещнахме
в себе си, днес, Любовта.
Тя е все още малко дете.
Ще й помогнем да порасте.
Ще й покажем какво предстои.
Вярвам - можем това и аз, и ти.
© Лина - Светлана Караколева Все права защищены