Днес искам любов
Днес искам към теб да затичам,
да те гушна с двете си ръце.
В прегръдка нежна да те потопя,
да те обичам от душа и от сърце.
Да те обичам тук, под небесата,
и да виждам на лицето ти смеха.
Да пеят птичките в сърцата
и изгревът за нас да свети на брега.
Днес искам любовта да ни прегърне,
да ни скрие от света.
Да сме само двама с тебе,
да сме влюбени, щастливи -
като една сбъдната мечта!
Катя Михайлова
© Катя Михайлова Все права защищены