Отскоро започнах да тренирам.
Упражнения всякакви правя.
Добре се чувствам и щастлива.
Споделям ти своята програма:
На гладно - шепа усмивки,
комбинирани с клекове за тонус.
Между сериите - мечти и мисли чисти
и сладки целувки.. за бонус.
Вместо гири вдигам настроение
и хуморът бавно се покачва.
На момента се усеща подобрение,
ендорфинът до тавана скача.
По цял ден си тренирам корема
със смях, шеги и закачки.
Нощем напрягам и бедрата
в пози, по дози, без спирачки.
Дупето с масажи го стягам -
зареждам чара и адреналина.
Силно препоръчвам програмата -
резултати видими има.
Щастлива съм.. даже личи ми.
© Емилия Йорданова Все права защищены