Дните минават
Прелестни бяха дните,
когато бяхме деца,
а сега гледаме как
бавно гасне свещта.
За изминалите дни
ще тъжим до безкрай,
но бъдещето е нашият рай.
Ще вървим право напред,
борейки се за всичко
и няма да оставим казан ред,
който значи "нищо".
© Поли Христова Все права защищены