29 янв. 2013 г., 15:45

До края на света 

  Поэзия » Любовная
770 0 12

Кажи ми, Господи, защо така обичам я?
Защо реши да я дадеш на мен?
Нали с най-нежни думи аз наричам я,
а няма как да бъде моя нощ и ден...
Кажи защо? - нали душите ни са слети...
Нима Ти нямаш власт над любовта?!
Тъй както караш Слънцето да свети,
дари ми я, аз искам я сега...
Да бъде моя, да споделя дните ми,
да ме очаква все до пътната врата,
да грее красотата ù в очите ми...
Аз искам я... до края на света!

© Михаил Цветански Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??