Обичам те
и винаги ще те обичам,
дори да дойде
краят на света.
До болка в теб
и в любовта си ще се вричам,
дори да дойде
краят на света.
Бих убила за една прегръдка още,
всяваща ми сигурност и топлина.
Само за една прегръдка още,
но да продължи
до края на света!
Обичам те и винаги ще те обичам...
© Аз Все права защищены
Привет!