Здравей!
Замислих се сега.
Време е да си поговорим.
Да загърбим тази самота.
Заслужава ли си цената?
Да плащаме грешките на друг.
Промяна няма, няма и да има.
Сами сме Ти и Аз.
Казваше ми, дори ме кореше.
Аз не вярвах.
Противих се! Борих се!
Не се вслушвах в съветите ти.
Обърнах ти гръб.
Затворих се в себе си.
И какво?
Опитвах се с годините
да преоткрия себе си.
Изправена пред себе си сега.
Търся теб
вътрешното ми Аз.
В моя свят сме само Ти и Аз.
Мълчиш- година- две.
Сърдиш ли се?
Може би имаш причина?
Бях непокорна и ще бъда.
Мое мило вътрешно Аз.
Моля те. Прости ми.
Не се сърди.
Нека бъдем заедно Аз и Ти.
© С. П. Все права защищены