Аз съм изправен до Стената..
Сега не виждам накъде!
Ще се отвори ли под мен Земята ,
без време, да ме прибере...
От злъч Страната се раздира!
Навсякъде сме врагове...
Акъла ми не го побира,
нима от злоба, ще се мре?!
16.06.2013г.Драгойново
© Христо Славов Все права защищены