Не се страхувай.
Аз съм тук.
До тебе.
Наблизо съм.
Без думи те прегръщам,
когато ти е адски уморено
след битката за правда.
И насъщен.
До тебе съм, повярвай. Не сънуваш.
Очите ми се смеят от небето.
С лъчи те галя. С мисъл те целувам.
Как искам да те стопля до сърцето си...
Студено ти е, знам.
И ти ми липсваш,
но пак ще дойде хубавото време –
най-хубавият стих е... ненаписан.
Сега поспи...
Ще бъда тук...
До тебе.
© Яна Все права защищены