По снежни пътища ще тръгна
към тебе нейде през нощта,
пътеки лунни ще пребродя
до тебе да се добера!
През още бури ще премина,
през още зими и лета
и хиляди пътеки ще изрина
до тебе да се добера!
С насрещен вятър ще се боря,
с прииждаща към мен река
и невъзможното ще сторя
до тебе да се добера!
© Ивелина Тодорова Все права защищены