29 июл. 2008 г., 14:11

До вчера 

  Поэзия » Любовная
629 0 6

До вчера моя болка... Преболях те...

теб, грешката, която не простих...

До вчера в мен живял си... Преживях те!

До вчера те обичах! Днес не бих!

 

От днес съм тая, другата ти вечна,

онази, пак любимата жена,

която ти навярно пак ще срещнеш,

но с другите черти...

на САМОТА!

 

До вчера тъй очакван... Днес отхвърлен...

Обичах те... Но днес не е така!

До вчера беше огън... Днес си въглен...

До вчера ме гореше... ИЗГОРЯ!

© Красимира Касабова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??