Добрата дума – щедър порив топли
дори в душата да върлува зима
и радост пръска и сред степни вопли,
врата в стена отваря, изход има.
Добрата дума търси ни, намира
в пустиня, студ, извила в безразличност,
добрите си ръце към нас простира,
обича ни тъй простичко и лично.
Добрата дума носи нежен огън,
възторжен, чист, извира от небето.
Добрата дума – дар велик от Бога,
на някой я кажи и ще засветиш.
© Милена Френкева Все права защищены