26 февр. 2010 г., 18:43

Добрата клюка 

  Поэзия » Юмористическая
467 0 0

Самичък ли си, знай, без слава

във тебе всичко си остава.

А двама ли сте, о, тогава

говорите си до забрава

и уж, че само против скука

вмъква се ,, добрата” клюка.

Но бързо всичко се оправя,

когато трети се прибавя.

Станат  ли пък четирима -

и вече... очевидци има.

© Харита Колева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??