Така я жадувам, мила...
Добрина!
Каква дума само...
Мека като коприна,
като ласка,
като небето синьо
в детските очички
ясни...
Добрина!
Думичка само -
или я има или я няма.
Цял живот я търсиш.
Срещнеш ли я,
ти й вярваш
и умрял да си
възкръсваш!
Добрина!
Тази мека дума
размеква ти душата.
Няма ли я, ти се глумиш,
жена ли любиш
или Сатаната...
А аз така ти вярвам...
© Валдемар Все права защищены