Тази нощ ще бъда лошият,
дето няма понятие за вина.
За себе си ще бъда най-добрият,
ще отмъстя изневяра една.
Нарани ме, защо го направи,
никога "обичам те" не каза ти.
Дълги нощи, прекарани в сълзи,
но затова теб не те боли.
© Emil Angelov Все права защищены