Добрият вестоносец
Не може никой вярата да ми отнеме,
тя по-голяма е, дори безбрежна,
а в почвата ù - от блага родена,
ще възцаруват - семена с надежда.
И точно там се раждат хората корави,
по земята учили се да живеят
и не веднъж своя път да си проправят,
предначертан път - до звездите.
А Дядо Мраз – преобразен е морав облак,
на който всеки връчва си мечтите
и в коледната нощ той с топъл поглед
на мигове вълшебни е вестител.
© Мариола Томова Все права защищены