Протягаш ръце...
шепи пълни с добрини...
Отлитат...
Не питаш къде,
ще оставят ли следи,
ще се върнат ли при теб...
Даряваш с душата си,
както тя повелява.
Ще я приемат със сърцата си.
Не приелите са плява.
Ако, вместо благодарност,
някой камък сложи в ръката ти,
приемаш го със радост -
ще го вградиш
в строежа на добротата си. -
Замък на Любовта ще изградиш...
Той ще остане тук – на Земята.
Душата ти,
прегърната от Бога,
в необятното ще полети,
но оставила следата
от твоите покълнали мечти...
02 11 2018
© Надежда Борисова Все права защищены
За любовта-все добро да ни вмени!